Overigemenu

Nieuwsflits coronavirus

NIEUWSFLITSVandaag, zaterdag 21 maart 2020, hebben wij helaas het besluit moeten nemen om van 23 maart t/m 6 april onze praktijk te sluiten voor fysieke behandelingen, naast de al genomen maatregel te stoppen met alle medisch fitness activiteiten en groepslessen in verband met het Corona-virus. Dit sluit aan bij de landelijke maatregelen (RIVM).

Wij willen graag onze zorg aan blijven bieden door middel van fysiotherapie op afstand voor bestaande en nieuwe patiënten. Bent u een nieuwe patiënt, dan krijgt u een digitale vragenlijst opgestuurd om uw klachten in kaart te brengen.U kunt samen met uw fysiotherapeut telefonisch of met beeldbellen (e-health) uw voortgang bespreken en de nodige oefeningen via e-mail ontvangen. De online begeleiding wordt als algemene fysiotherapie gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar.

Lees verder...

Nieuwsflits coronavirus

Nieuwflits
Vandaag, zondag 15 maart 2020, hebben wij helaas het besluit moeten nemen om van maandag 16 maart t/m 6 april te stoppen met alle medisch fitness activiteiten en groepslessen in verband met het Corona-virus. Dit besluit sluit aan bij de landelijke maatregelen.
Klik hier voor meer info!
Lees verder...

Isotta Azzarini

In de zomer van 2019, voltooide Isotta haar opleiding fysiotherapie aan de European School of Physiotherapy van Amsterdam. Dit universitaire programma biedt studenten de mogelijkheid tot verschillende fysiotherapie benaderingen, dankzij klinische stages in verschillende instellingen en verschillende landen. Tijdens haar opleiding heeft Isotta gewerkt in Italië, Zwitserland en het VK, in ziekenhuizen en privé-praktijken. Daarna
Lees verder...

Shachaf Alexander

……. in  progress
Lees verder...

Sanne Boeken

Sanne Boeken, Personal Trainer en Corpus Vitae hebben een samenwerkingsverband. Voor informatie over Sanne klik op deze link.
Lees verder...

Nieuwe collega Sanne Boeken

Wij stellen graag onze nieuwe collega Sanne Boeken aan u voor. Sanne heeft stage gelopen bij Corpus Vitae en zit in de afrondende fase om als fysiotherapeut aan de slag te gaan. Tot die tijd zal zij op zaterdag te vinden zijn als trainer in de oefenzaal voor begeleiding. Sanne is al een aantal jaren
Lees verder...

Nieuwe stagiaires fysiotherapie

Even voorstellen de twee nieuwe stagiaires, Alexandra Pittali en Sanne Boeken, beide lopen stage bij ons voor de laatste fase en afronding van de studie. KLIK HIER voor meer informatie over onze stagiaires.
Lees verder...

‘VERGEET NIET TE BEWEGEN’

'VERGEET NIET TE BEWEGEN' Vanaf vrijdag 7 november vindt er tussen 13.30-14.30 uur wekelijks het beweegprogramma 'Vergeet niet te bewegen' plaats bij Corpus Vitae Minervaplein 25. Met de toename van de vergrijzing neemt ook het aantal mensen met dementie en vergeetachtigheidsklachten in onze samenleving toe. Dat bewegen goed voor de gezondheid is (denk aan toename spierkracht, verbeteren van uithoudingsvermogen), geldt voor iedereen. Uit onderzoek is bovendien gebleken dat bewegen bij deze specifieke groep vertraging in het ziekteproces teweeg kan brengen. Corpus Vitae start daarom in samenwerking met het Odensehuis het project 'Vergeet niet te bewegen'.
Lees verder...

GoldenSports !!

Sinds 2 April is er een start gemaakt met GoldenSports; fit for life voor senioren van 65 +. Er is in samenwerking met praktijken uit Zuid, waaronder Cropus Vitae, een initiatief gestart om ouderen te mobiliseren en stimuleren om in beweging te komen. De volgende sporten en activiteiten zullen gegeven worden of in een combinatie hiervan:
    • Conditiegym
    • Yoga
    • Outdoor fitness
    • Balspelen: voetbal, hockey, easy tennis
Vanuit onze praktijk zullen Annemiek Rolman en Miett Tajthy op trainingsdagen aanwezig zijn. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.goldensports.nl ook kunt u ons bellen voor informatie.
Lees verder...
our trusted partners, thanks for your support!