Lonneke Kegels

Lonneke is bij Corpus Vitae werkzaam als algemeen fysiotherapeut met als specialisatie COPD en Astma. Lonneke heeft zich tevens verder verdiept in het werken met klachten rondom het kaakgewricht (TMJ). Voor verdere informatie over kaakklachten klik u hier.

Fysiotherapie is voor Lonneke meer dan alleen de behandeling van een lichamelijke klacht. Bij het ontstaan of het niet herstellen van klachten spelen het persoonlijke verhaal en gedachtes over de klacht vaak een grote rol. Lonneke streeft ernaar om daarvoor oog te hebben en om samen met u tot een passend plan te komen. Speerpunt is daarbij dat zij u zoveel mogelijk in staat stelt grip te krijgen op uw klachten.

Naast haar werk als fysiotherapeut is Lonneke actief als zangeres (Hogeschool voor de Kunsten te Rotterdam). Zij zingt o.a. bij vocaal ensemble Kobra. De ervaring die zij heeft opgedaan met het professioneel zingen, gebruikt zij ook in haar praktijk. Zo heeft zij in het bijzonder aandacht voor ademhaling, het beheersen van spanning onder druk en spanning rondom de mond en keel.
Andere activiteiten binnen de fysiotherapie zijn het leiden van de beweeggroep ‘Vergeet niet te bewegen’ voor mensen met beginnende dementie en het begeleiden van medische fitness.