nieuwe stagiair

Hallo,

Ik ben Esther Horrevorts, 34 jaar en de komende 10 weken, met ingang van 27 juni zullen jullie mij veel gaan zien in de praktijk.

Na 10 jaar gewerkt te hebben in onderzoek (op het gebied van jeugdzorg en huiselijk geweld), heb ik 3 jaar geleden besloten het roer om te gooien en fysiotherapie te gaan studeren aan de European School of Physiotherapy (ESP) in Amsterdam.
Mijn stage bij Corpus Vitae zal mijn laatste stage zijn voordat ik afstudeer en echt aan de slag kan gaan.

Naast mijn studie, ben ik veel op de racefiets te vinden, in het water of rennend, want ik doe aan Triatlon. Hopelijk zal ik volgend jaar eindelijk mijn eerste halve triatlon kunnen voltooien, nadat de vorige pogingen door Corona in het water waren gevallen. Ik heb zin om aan de slag te gaan en jullie te ontmoeten!

Groet