Nieuwsflits coronavirus

Vandaag, zondag 15 maart 2020, hebben wij helaas het besluit moeten nemen om van maandag 16 maart t/m 6 april te stoppen met alle medisch fitness activiteiten en groepslessen in verband met het Corona-virus. Dit besluit sluit aan bij de landelijke maatregelen.

Uw individuele behandelingen gaan door!

Corpus Vitae doet er alles aan om die zorg te kunnen blijven bieden die mensen zo hard nodig hebben. Om die reden kiezen we ervoor om alleen mensen individueel te behandelen. Hiermee blijft het aantal mensen dat gelijktijdig in ons pand aanwezig is, beperkt.

We voelen ons als professionals in de zorg verantwoordelijk voor een goede en veilige behandeling van onze patiënten. Daarnaast willen wij, als management van de praktijk, er zo goed mogelijk voor zorg dragen dat onze medewerkers en hun families gezond blijven. Om die reden gaan we heel strikt om met de hygiëne maatregelen en vragen we dit ook van iedereen die onze praktijk bezoekt.

Naast de individuele behandelingen kunnen wij u tevens ondersteunen en adviseren door e-health (telefoon, skype en facetime).

Uiteraard houden we de berichtgeving via de media goed in de gaten en communiceren we dit via onze website en social media.

We hopen u in goede gezondheid te mogen begroeten.

Wat doen wij als fysiotherapeuten uit voorzorg?

– Onze handhygiëne was al goed maar we wassen nu nog intensiever de handen en gebruiken alleen papieren handdoekjes en desinfect;
– We groeten u mondeling;
– We gebruiken geen hoeslakens meer;

– We houden onze behandeltafels en fitness-apparaten goed schoon;
– De therapeut die zich niet goed voelt blijft thuis. De therapeuten die werken, zijn fit.

Wat kunt u het beste doen uit voorzorg?

– Als u zich fit voelt, komt u gerust voor behandeling;

– Belt u af als u verkouden bent, hoest, keelpijn en/of koorts heeft;

– Bent u kwetsbaar, neemt u dan liever niet het openbaar vervoer naar ons toe. In overleg met u kunnen we bekijken of we bij u thuis kunnen komen voor behandeling.

Bij vragen of twijfel, bel ons!

Istvan Cornelissen en Eddy de Vink

Corpus Vitae Fysio- & Manuele Therapie