Overigemenu

Roos Lambalk

Roos is bij Corpus Vitae werkzaam als algemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut (i.o). In mei 2016 is Roos afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam Fysiotherapie. Tijdens haar buitenlandstage in Jakarta heeft zij gewerkt met kinderen op de afdeling neurologisch aandoeningen (kinderneurologie), bij haar afstudeerstage in Nederland heeft ze gewerkt bij A.F.C. Ajax op de afdeling jeugd.

Na deze twee ervaringen met kinderen, was het voor haar zo klaar als een klontje. Zij is dan ook direct na het behalen van haar diploma algemeen fysiotherapie gestart aan de Master opleiding kinderfysiotherapie te Utrecht.

Maar ook al voor deze ervaringen wist ze dat werken met kinderen heel erg leuk is en veel voldoening geeft. Om samen met kind en/of ouder te werken aan herstel-revalidatie, motorische groei en de ontwikkeling stimuleren, kan een kind weer helemaal goed in z’n vel komen te zitten!

Zij heeft naast het volgen van de opleiding, de plagiocephalometrie opleiding gevolgd, voor verder informatie hierover klik op plagiocephalometrie.

Vanaf december 2017 is zij drie dagen in de week werkzaam als (kinder(i.o)) fysiotherapeut bij Corpus Vitae.

our trusted partners, thanks for your support!