Overigemenu

Over Corpus Vitae Fysio- & Manuele Therapie

Corpus Vitae is dé fysiotherapie praktijk in Amsterdam-Zuid voor mensen van alle leeftijden, van professionele sporters tot minder actieve mensen en ouderen. Wij bieden snelle toegang tot excelente zorg die u begeleidt om uw gezondheid te verbeteren, uw prestaties te verbeteren en u weer op niveau te brengen na blessures. Corpus Vitae Fysiotherapie is dé specialist in Amsterdam op het gebied van fysiotherapie en revalidatie bij gewrichts- en spierklachten.

Het doel van de aanpak bij Corpus-Vitae Fysiotherapie  is om u zo snel mogelijk weer aan het werk of aan het sporten te krijgen. Bij Corpus-Vitae Fysiotherapie vinden we het belangrijk dat u begrijpt wat de klacht of blessure precies inhoudt en waarom er voor een bepaalde therapie gekozen wordt. Dit om u meer inzicht te geven wat er precies aan de hand is. Van u wordt daarnaast ook een actieve rol in de behandeling verwacht. Meer dan 50% van de behandelingen bestaat uit oefentherapie die, waar nodig, ondersteund wordt met ‘hands on’ therapie. Voor een optimaal en snel herstel wordt er gebruik gemaakt van huiswerkoefeningen die u thuis kan uitvoeren. Op deze site staan per lichaamsregio een aantal huiswerkoefeningen vermeld. Voordat u aan deze oefeningen begint, is het belangrijk dat u eerst uitleg heeft gekregen van één van onze fysiotherapeuten.

Voor ons is het belangrijk dat u duidelijk kan maken wat u precies ervaart in de dagelijkse werkzaamheden. Wat gaat er goed en wat gaat er minder goed? Wanneer treden de klachten precies op? Op deze manier kan de belastbaarheidsgrens worden vastgesteld en kan er een specifiek trainingsprogramma worden ontwikkeld. Regelmatig wordt er geëvalueerd met behulp van verschillende testen, om te beoordelen of de verwachte doelen worden gehaald.

Bij Corpus-Vitae Fysiotherapie kunt u daarnaast ook terecht voor onder andere Echografie (MSU), Medical Taping Concept en looptraining.
Wilt u hier meer informatie over, informeer dan bij één van onze medewerkers. Wilt u een afspraak maken bij Corpus-Vitae Fysiotherapie voor een intake? Meldt u dan aan via de site. ( on-line aanmelden )

Wij hebben directe contacten met de artsen en specialisten.

Corpus Vitae Fysiotherapie is uitgerust met een modern ingerichte trainingszaal, voorzien van Kracht- & Cardio-apparatuur van Enraf-Nonius.  (EN-Track systeem). Deze gebruiken wij voor (Sport)-Fysiotherapie, orthopedische revalidatie, Medische Fitness en diverse beweegprogramma’s voor bijvoorbeeld diabetespatiënten. Tevens beschikken wij over geavanceerde meettechniek en kennis om uw rust- en inspanningsvermogen te test


our trusted partners, thanks for your support!